Om föreningen

Globala och nationella insamlingar i all ära, men vi behöver även bry oss om de som har det svårt i vår absoluta närhet. På lokal nivå i vår egen stad. Det kan handla om att samla in pengar till olika föreningar/projekt, köpa in fredagsmys till ett äldreboende, hjälpa till med kläder och mat till de som har det tufft ekonomiskt eller att underlätta tillvaron för långtidssjuka barn.

Allt för att skapa en bättre och trevligare tillvaro och hjälpa människor som behöver det. Det kan verka spretigt med våra olika projekt - men vi jobbar så för alla har olika situationer och har olika bekymmer. Föreningen jobbar inom Eskilstuna kommun med omnejd (radie om 10 mil ungefär), helt enkelt för att det är här våra ideella krafter bor i dagsläget. Bor du i en annan stad och vill engagera dig? Hör av dig så får vi se vad vi kan hitta på.

En kan inte göra allt, men alla kan göra något!

Jannica Sjöstedt
Jannica Sjöstedt - Grundare